NOR CURIER 930X122

beată

O cunoscută cântăreață de la noi, prinsă beată și drogată la volan!

O cunoscută cântăreață de la noi, prinsă beată și drogată la volan!

Citiți și: România educată! O profesoară de română a venit beată la școală

Un nou caz monden a ajuns în atenția publică. O cunoscută cântăreață de la noi ar fi fost prinsă sub influența alcoolului și a substanțelor interzise în timp ce se afla la volan!

Potrivit observatornews.ro, ar fi vorba despre cântăreața Xonia. Aceasta ar fi fost oprită de poliţiştii de la Brigada Rutieră în jurul orei 04.00, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Citiți și: O femeie din Pitești a plecat cu Hyundai-ul la plimbare, ruptă de beată!

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, dar şi că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.”a transmis Brigada de Poliție a Capitalei, conform sursei citate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dar și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acest incident vine după ce în luna martie, o altă vedetă a fost prinsă călcând strâmb. Este vorba despre cazul Anei Morodan.

Sursă foto principal: Facebook Adrian Tutu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90