930×122 CAPRA 5

carton

O femeie a rămas mască după ce a cumpărat o pască dintr-un supermarket. Ce a găsit în ea

O femeie din București a rămas mască după ce a cumpărat o pască dintr-un supermarket. Atunci când a mușcat din preparatul tradițional aceasta a găsit mai multe bucăți de carton înăuntru.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Ne-am bucurat că luăm ceva proaspăt. Acasă am avut marea surpriză ca această pască să conțină bucăți de carton. Două rânduri. Am constatat că nu se tăia. Cuțitul nu tăia normal cum se taie o pască, ușor. 

Deci au pus blatul, un rând de carton, un rând de cocă, că nici coaptă nu este, și următorul strat.”, a declarat clienta, potrivit cancan.ro.

Citiți și: Regulă absurdă în Pitești! Cumperi cum vrea vânzătoarea, primești produsul! Altfel, ioc!

Acum, femeia este hotărâtă să facă reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Preparatul a costat doar 27 de lei.  Supermarketul din care a fost cumpărat produsul aparține unui lanț franțuzesc de magazine.

Pasca este un preparat nelipsit pe masa de Paști, ce are la bază aluat de cozonac, brânză de vaci, precum și alte condimente sau arome.

Sursă foto 2: cancan.ro

Foto principal: descriptiv/ Sursă: descopera.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3