EcoMoto 930×122

talharie

O femeie a străzii a bătut un copil de 11 ani pentru a-i fura banii

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tâlhărie calificată și tentativă la tâlhăria calificată, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Potrivit aceleiași surse, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 mai a.c., în jurul orei 02:00, o femeie de 31 de ani, din Merișani, care face parte din rândul persoanelor fără adăpost, ar fi deposedat, prin violență, un minor de 11 ani, de suma de 30 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 08 iunie 2022 ar fi amenințat cu acte de violență pe o altă femeie, iar în noaptea de 08 spre 09 iunie a.c., în jurul orei 01:00, aceasta ar fi încercat, tot prin acte de violență, să deposedeze pe același minor, de o sumă de bani.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

Reamintim că, în ziua de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut-o pe femeie, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind cercetată sub măsura controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90