SMART KIDS 930X122

apă fierbinte

O fetiță de 6 ani a ajuns de la grădiniță, direct la spital

O fetiță de 6 ani din Deva a fost transportată de la grădiniță, direct la spital.

Citiți și: Breaking. Toată România stă cu sufletul la gură! Ce s-a întâmplat cu copilul dispărut

Robinetul unui calorifer din clasă s-a defectat, iar apa a stropit-o pe copilă pe față, provocându-i arsuri, potrivit stirileprotv.ro

Fata a fost rănită ușor și a fost transportată pentru îngrijiri medicale la spital. Și Poliția a fost sesizată despre acest incident.

Citiți și: Un important spital din Argeș face angajări!

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că minora în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unităţi de învăţământ preşcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecţiuni la robinetul unui calorifer utilizat pentru încălzirea sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feţei, fiind rănită uşor”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit stirileprotv.ro care citează news.ro

În urma acestui eveniment, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, mai notează sursa citată.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3