930 x122 grota rece

bratianu

O NOUĂ LICITAŢIE PENTRU REABILITAREA COLEGIULUI „BRĂTIANU”

Documentaţia cu privire la proiectul de reabilitare a Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti a fost avizată favorabil de către Autoritatea Naţională de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice, anunță Laurenţiu Zidaru, viceprimar al municipiului.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Zidaru precizează că se aşteaptă acum doar lansarea licitaţiei de achiziţie publică în sistemul naţional de licitaţii, în vederea desemnării firmei care se va ocupa de lucrări. Primăria a alocat de la bugetul local 11.500.000 de lei pentru acest proiect.

Amintim că a mai existat un proiect de reabilitare a Colegiului, pentru care se obţinuseră şi fonduri europene. Contractul de execuţie, încheiat cu o firmă din Zalău care a oferit la licitaţie preţul cel mai mic, a fost, însă, reziliat deoarece aceasta nu s-a încadrat în graficul de lucrări.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90