EcoMoto 930×122

educație pentru mediu

O nouă materie în școli, de anul viitor

Președintele Klaus Iohannis a promulgat o lege care prevede apariția unei noi materii școlare. Actul legislativ a fost deja publicat în Monitorul Oficial al României.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Materia se numește ”educație pentru mediu” și ar urma să se introducă în învățământul primar, susțin inițiatorii.

”Ministerul Educației, în colaborare cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, elaborează o strategie privind educația pentru mediu până la 31 decembrie 2022. Strategia va fi transpusă în programele școlare începând cu anul școlar 2023-2024”, este noul articol din Legea Educației.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Proiectul legislativ a fost inițiat în martie 2021 de un grup de parlamentari liberali, printre care se numără și Monica Anisie, fost ministru al Educației.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mia spune:

    Exista ,,Educatie Tehnologica”, ”Civica” , materii care abordeaza tema.
    Nu credeti ca sunt bulversati copiii de ideile cu care veniti? Si aglomerati peste limita?
    O lege sa pedepseaca aspru taiera ilegala de paduri, sau aruncarea gunoiului/deseurilor in lucuri nepermise, nu se putea? Tot am impresia ca in tara asta toti stau in cap si iau decizii!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90