930 x122 grota rece

elevi

O nouă materie în școli! Este nevoie ca de aer de această disciplină

O nouă materie în școli! Este nevoie ca de aer de această disciplină

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

PNL va propune săptămâna viitoare înființarea unei noi discipline școlare.

Propunerea va avea loc la întâlnirea cu ministrul liberal al Educației, Ligia Deca.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Este vorba despre o disciplină în școală prin care dascălii să poată să predea copiilor. Să le explice riscurile traficului și consumului de droguri.

O nouă materie în școli!

Inițiatorii spun că vârsta de la care încep tinerii să consume droguri a scăzut destul de drastic, iar de la 12 ani avem un număr impresionant de consumatori de droguri și de substanțe psihotrope.

Recent, secretarul de stat din Ministerul Educației, Kallós Zoltán, de la UDMR, anunța că profesorii vor fi obligați să aibă activități legate de prevenția și combaterea consumului de droguri, în cadrul programului ,,Școala Altfel”, din acest an școlar.

Noile planuri-cadru de liceu vor include tematici despre prevenția consumului de droguri și combaterea adicțiilor, spunea și ministrul Educației pe 13 septembrie.

Detalii, AICI.

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Luminița spune:

    Sunt de acord cu aceasta disciplină.

  • Tudor spune:

    Este buna inițiativa dar de ce sa încărcăm programul copiilor care și așa este supra aglomerat. În orele de dirigenție este timp suficient sa se abordeze aceasta probleme.

  • și eu sunt de acord cu acesta disciplina

  • Florin Aurel spune:

    când se dorește o materie nouă să se scoată alta, nu să se încarce orarul elevilor . nu e normal că elev să ai 7 – 8 ore de curs pe zi, e inadmisibil așa ceva, un profesor lucrează 6 ore pe zi .

  • Parvan Rodica spune:

    Și cine va preda aceasta disciplină?! Portarul școlii ( dacă mai există)! Nu vi se pare că trebuie să fie specialiști în domeniu, altfel aceste ore devin niste banale ore de dirigenție.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90