New Profesional Consult 930 x 122

radio

O NOUĂ PROVOCARE ÎN ORAȘ: RADIO PITEȘTI

Avem un nou post radio în Pitești! De astăzi, Radio Pitești lansează jurnaliștilor locali o provocare, iar ascultătorilor săi, promisiunea unor informații de ultimă oră, pertinente și necenzurate.

Citiți și: SUPER APLICAȚIE. TE CONECTEZI ORIUNDE ÎN LUME

„Explozia segmentului online și contextul economic din ultimii ani a mutat o bună parte a consumatorilor media în mediul virtual, ducând la dispariția unor instituții media, printre care și o parte a radiourilor. În 2020, în Pitești mai emit doar câteva posturi radio, fără a avea însă buletin local de știri. Tocmai această lipsă de informație din județul Argeș va încerca să suplinească Radio Pitești, care, în grila de programe, va avea știri, transmisiuni live, preluări din conferințele de presă, revista presei, emisiuni.

 

 

Lansăm o provocare tuturor colegilor din presa argeșeană care doresc să-și prezinte munca jurnalistică să folosească noul canal radio pentru prezentarea propriilor materiale media, punându-și talentul, experiența și pasiunea pentru reîntregirea presei locale cu un radio al nostru.

Vă așteptăm alături de ascultătorii care iubesc muzica de calitate și conținut media serios pe www.radiopitesti.ro!”, a declarat, pentru ePitești.ro, Cristi Mitrache, coordonatorul tehnic al noul post, „omul cu butoanele” cum îl știu prietenii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3