Donaris 930 x 122

caini

O PITEŞTEANCĂ A FOST MUŞCATĂ DE UN MAIDANEZ

În ciuda faptului că numărul maidanezilor din Piteşti a scăzut, ca urmare a acţiunilor municipalităţii, încă mai sunt zone unde pot fi găsiţi câini fără stăpân.

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

Unii dintre ei au un comportament agresiv, aşa cum a fost şi cazul unui maidanez care ieri a muşcat o bătrână în zona Prundu.

Femeia în vârstă de 66 de ani venea de la piaţă şi se îndrepta spre casă. Ajunsă aproape de blocul unde locuieşte, aceasta a fost atacată de un maidanez care a muşcat-o de mâini şi de piciorul drept.

Citiți și: Teroare la marginea Piteștiului. Cauza halucinantă!

Femeia a început să ţipe şi a fost auzită de mai multe persoane care i-au sărit în ajutor iar cineva a sunat la 112. La locul incidentului a intervenit o ambulanţă SMURD de prim ajutor care a transportat victima la spital pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3