EcoMoto 930×122

locuinte pentru tineri

O primărie din Argeş pregăteşte un bloc pentru tinerii care nu-şi permit chirie

Primăria Mioveni anunţă că sunt în toi lucrările de amenajare la Blocul C, proiect adresat tinerilor (cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani) care nu își permit să cumpere sau să închirieze o casă de pe piața liberă. Prin remodelarea spațiilor existente și mansardare se vor obține 59 de unități de locuit, respectiv 10 apartamente de 2 camere și 49 de garsoniere.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

 

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

 

„Criteriile de acces la aceste locuințe vor fi stabilite de către Consiliul Local Mioveni. Proiectul este finanțat de către Primăria orașului Mioveni și are ca termen de finalizare 36 de luni. Lucrările de amenajare au început în data de 15 iulie 2020. Lucrările sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial”, precizează Primăria Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3