EcoMoto 930×122

covid

O țară din Europa anunță deja sfârșitul epidemiei

Danemarca anunță sfârșitul epidemiei.

Citiți și: Argeș. Oficial: Cazuri de COVID, oameni internați!

Potrivit SmartRadio.ro, conducătoarea departamentului de epidemiologie de la State Serum Institute din Danemarca, Tyra Grove Krause a anunțat că, în termen de două luni, epidemia Covid-19 se va termina.

„Cred că mai sunt aproximativ două luni, apoi sper că rata de infectare va scădea și vom reveni la viața normală”, a afirmat aceasta.

Citiți și: Scandalos! În plin sezon de gripă, „japcă” pe față la unele farmacii din Pitești!

Afirmația sa se bazează pe constatările unui studiu realizat de propria organizație.

Epidemia va ajunge la final în două luni, pentru că virusului nu-i vor mai rămâne indivizi de infectat, capacitatea sa de a provoca forme grave va fi redusă și vom reveni la viața normală, a fost discursul epidemiologului, potrivit sursei citate.

Caracterul relativ ușor al acestei variante, față de tulpinile anterioare, dar și răspândirea sa rapidă ar fi principalii factori favorabili.

Cu toate acestea, Danemarca este una dintre țările din Europa puternic afectate de valul 5, săptămâna trecută înregistrând o medie de 20.000 de infectări zilnice.

Sursă foto principal: descriptiv – newsweek.com

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3