Donaris 930 x 122

obsedat sexual

OBSEDAT SEXUAL, PRINS DE POLIȚIȘTII LOCALI

Obsedat sexual, prins de polițiștii locali. Astăzi, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna argeșeană Buzoești, a fost urmărit și, în cele din urmă, prins de polițiștii locali în zona Târgul din Vale din municipiul Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, ”în jurul orei 17:30, Serviciul Rutier al instituției, în timp ce se afla în patrulare, a depistat în zona Rectorat, în stația de autobuz, un individ care se masturba în prezența celorlalte persoane aflate în stație”.

Când a văzut polițiștii locali, individul a fugit. Echipajul de la Locală a cerut sprijinul altor colegi, găsindu-l pe bărbat în zona blocurilor de lângă Rectoratul Universității din Pitești.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

”A fost dus la sediul Poliției Locale pentru audieri și ulterior l-am predat Poliției Naționale”, precizează Aristănțoiu. Individul nu s-ar afla la prima abatere de acest gen.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3