New Profesional Consult 930 x 122

Arges

OFICIAL: INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ, DECIZIE IMPORTANTĂ

Oficial: Inspectoratul Școlar Argeș, decizie importantă. Orele de școală pierdute în zilele de 27, 28 februarie, 1 și 2 martie, ca urmare a suspendării cursurilor, vor fi recuperate.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Iată decizia Inspectoratului Școlar Argeș: ”Fiecare unitate de învățământ își stabilește programul de recuperare. Fie în cursul săptămânii, prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru, fie în zilele de sâmbătă.”, informează printr-o declarație pentru ePitești inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto).

Reamintim că marți, 27 februarie, mai multe unități de învățământ din Argeș au fost închise. Detalii, AICI. Tot marți s-a stabilt ca orele de curs să fie suspendate în toate instituțiile de învățământ preuniversitar din județ (amănunte, AICI).

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Începând de mâine, 5 martie, cursurile se vor desfășura în condiții normale.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90