NOR CURIER 930X122

dumitru tudosoiu

OFICIAL: ȘCOLILE DIN ARGEȘ, ÎNCHISE

Oficial: Școlile din Argeș, închise. Toate unitățile din învățământul preuniversitar din Argeș ”vor fi închise astăzi, de la ora 14, mâine, 28 februarie, și joi, 1 martie 2018”, informează printr-o declarație pentru ePitești inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto).

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Decizia a fost luată, la propunerea lui Tudosoiu, în ședința de azi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), care s-a desfășurat în urmă cu puțin timp.

Hotărârea survine după prelungirea codurilor de vreme rea care vizează și județul Argeș (amănunte despre avertizările meteorologilor, AICI), „ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, manifestate prin temperaturi scăzute, precipitații abundente și condiții dificile de trafic în interiorul localităților și între localitățile din județul Argeș.”, precizează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

„Pentru a asigura condiții optime în vederea reluării cursurilor de învățământ, vor fi transmise măsurile care se impun în ziua de 1.03.2018.

Pentru municipiile și orașele din județul Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș va publica lista unităților de învățământ care vor asigura preluarea copiilor pentru care familia nu poate asigura condiții de siguranță pe parcursul celor două zile de suspendare a cursurilor școlare.”, anunță președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Emilian Dragnea.

“Ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș s-a hotărât suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ argeșene, începând de astăzi, 27.02.2018, ora 14, și până joi, 1.03.2018, ora 20.

Pentru municipiile și orașele din județul Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș va publica pe site-ul instituției lista unităților de învățământ care vor asigura preluarea copiilor în situația în care familia nu poate asigura condiții de siguranță în perioada suspendării cursurilor.”, transmite printr-un comunicat și Inspectoratul Școlar, sub semnătura “generalului” Dumitru Tudosoiu.

Reamintim că astăzi mai multe școli din Argeș au fost închise din cauza vremii (detalii, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3