930 x122 grota rece

cod galben

ULTIMA ORĂ! ALERTĂ METEO ÎN ARGEȘ

Ultima oră! Alertă meteo în Argeș. În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a actualizat codul portocaliu de ger valabil și pentru județul Argeș până pe 1 martie 2018, la ora 10.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Potrivit sursei citate, în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea valul de frig se va intensifica. Gerul va persista chiar și în timpul zilei, nu doar noaptea. Valorile termice vor fi comparabile cu recordurile negative înregistrate în această perioadă.

Temperaturile maxime vor fi frecvent cuprinse între -12 și -8 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade. Rafalele de vânt vor accentua senzația de frig.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie a emis alte două coduri galbene valabile și pentru județul Argeș.

Primul a intrat deja în vigoare astăzi, la ora 10, și va expira diseară, la ora 18. Sunt anunțate ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului și viscol.

Al doilea este valabil de astăzi, de la ora 23, și până mâine, 28 februarie 2018, la ora 23. Codul vizează ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului și viscol.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3