930 x122 grota rece

elevi

Oficial! O nouă materie în școli!

Oficial! O nouă materie în școli!

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

A fost promulgată legea care prevede introducerea disciplinei “Istoria Revoluţiei din 1989 şi a schimbării de regim din România”, anunță Edupedu.ro.

Disciplina va fi introdusă ca opțional, la decizia şcolii, în curriculumul pentru clasa a XII-a/ a XIII-a din învăţământul liceal.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

Ministerul Educației trebuie să emită ordinul de ministru care prevede materia, programa școlară și metodologia, până la începutul anului şcolar 2023 – 2024, potrivit legii promulgate.

Cadrele didactice care predau disciplina “Istoria Revoluţiei din 1989 şi a schimbării de regim din România” pot beneficia de pregătire profesională şi cursuri de perfecţionare de specialitate în cadrul cursurilor universitare specializate.

Potrivit legii, până la începutul anului şcolar 2023 – 2024, Ministerul Educaţiei va emite ordinul de ministru cuprinzând decizia de introducere a disciplinei, dar şi cu privire la programa şcolară, manualele, materialele didactice şi metodologiile specifice pentru disciplina “Istoria Revoluţiei din 1989 şi a schimbării de regim din România”, aferente curriculumului la decizia şcolii, ce va fi adoptată şi publicată de Ministerul Educaţiei.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cristina spune:

    Este indicat sa se introduca disciplina protectia mediului, că tot se vorbește despre încălzirea globală cauzata de poluare si de „uciderea” padurilor!! Trebuie învățați să investească în viitorul lor, intr-un mediu sănătos!!!
    Dar la noi se „umple” timpul copiilor cu tot felul de bălării!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA