930×122 POSADA 5

colegiul economic

Oficial! Poliția a descins la un important colegiu din Pitești!

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș a transmis, cu puțin timp în urmă, o poziție oficială cu privire la incidentul care s-ar fi produs la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești.

Citiți și: Argeș. S-a dat drept polițist și a cerut șpagă unei femei

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un incident petrecut într-o unitate de învățământ, din municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În cursul serii de 13 octombrie a.c., ca urmare a informațiilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat, din oficiu, și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Pitești. Un tânăr de 19 ani s-a crezut pilot de curse

Pe marginea subiectului, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu a făcut ample declarații pentru ePitești. Amănunte, AICI.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    In toate școlile și toate instituțiile publice se întâmpla ca ziși șefi și profesori puși politic sa se de/a la fete și femei. De frica și de rusine majoritatea nu spun pt ca se cer dovezi reale nu vb. Ca săracii copii trebuie sa-și pună camere in ochi sa-i înregistreze pe nenorociți și nici atunci (spun ca e făcătură ) legi de cacat și țara de prosti plină de lingăi și pupincuristi in toate domeniile

  • Andrei spune:

    Oamenii trăiesc intr-o societate unde le este frica sa mai deschidă gura sa spună adevarul sau ce se întâmpla de frica ca sunt dați afara de ka servici sau de la școala copii. Trăim într-un grup infracțional condus politic mai ales in Pitesti. Piteștiul a ajuns un oraș rău flamat in țara asta datorită politicului care caută numai lingăi și pupincuristi

570 X 90 CUMPANA 3