New Profesional Consult 930 x 122

banatului

Om disperat, către primar ,,Am probleme pe care le am de vreo 3 ani încoace! Nu s-a rezolvat nimic”

Om disperat, către primar ,,Am probleme pe care le am de vreo 3 ani încoace! Nu s-a rezolvat nimic”

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Într-o întâlnire neanunțată public de către Primăria Pitești, reprezentanți ai administrației locale, președinții asociațiilor de locatari din Războieni și Banatului dar și mai mulți oameni s-au reunit pentru a discuta problemele cu care se confruntă locuitorii acestor zone.

Cu toate că detaliile întâlnirii nu au fost făcute publice inițial, un reporter de la ePitești a fost prezent pentru a aduce în atenția publicului chestiunile abordate.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Detalii, AICI. – Capriciile comunicării! Primăria informează după propriile reguli: ce vrea și când vrea –

În cadrul întâlnirii, un președinte de asociație susține că se confruntă cu mai multe probleme care încă nu și-ar fi găsit rezolvare.

Om disperat, către primar ,,Am probleme pe care le am de vreo 3 ani încoace! Nu s-a rezolvat nimic”

Președintele asociației atrage atenția că aceste probleme au fost semnalate de trei ani încoace și nu s-a rezolvat nimic, în ciuda sesizărilor depuse la Primărie.

Printre problemele amintite de acesta se numără lipsa toaletării pomilor din zonă dar și curățarea necorespunzătoare a străzii dintre blocurile D3 și D4 din Războieni.

DECLARAȚIA INTEGRALĂ, AICI:

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Titi spune:

    Bună ziua ! Despre masinile samsarilor cu acceptul administratorilor care ocupa abuziv locurile de parcare din Razboieni blocurile B3 , A3 , A1 , C5 . interesează pe cineva !?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90