NOR CURIER 930X122

politia arges

Operațiune de căutare la Barajul Budeasa: Mobilizare pentru găsirea unui tânăr dispărut

Operațiune de căutare și salvare la Barajul Budeasa: Mobilizare pentru găsirea unui tânăr dispărut

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Update.

Din fericire tânărul care a pus pe „jar” în această seară autoritățile, a fost găsit viu și nevătămat!

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

 

Știrea inițială

În această seară, echipajele de pompieri din Pitești au fost alertate cu privire la o situație de urgență în zona Barajului Budeasa.

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Gălășești din comuna Budeasa-Argeș, este căutat intens după ce s-a temut că ar putea să-și fi pus viața în pericol.

Desfășurarea evenimentelor – Alerta inițială

Serviciile de urgență au fost contactate în seara aceasta cu privire la dispariția îngrijorătoare a unui bărbat tânăr. Conform primelor informații, mașina bărbatului a fost găsită abandonată în apropierea Barajului Budeasa. Însă, locația exactă a acestuia rămâne necunoscută.

Pompierii, împreună cu alte echipe de salvare, s-au mobilizat rapid și sunt prezenți în număr mare la fața locului. Aceștia fac eforturi disperate pentru a-l găsi pe tânărul dispărut. Căutarea este dificilă, având în vedere vastitatea zonei și lipsa unor informații concrete despre locația bărbatului.

Sursele ePitesti au dezvăluit că bărbatul a răspuns la telefon recent, dar conversația nu a fost coerentă și nu a oferit indicii despre locul în care s-ar putea afla.

Situația este în continuă evoluție, iar echipele de salvare sunt pe teren, determinate să găsească și să asigure siguranța tânărului dispărut. Autoritățile fac apel la orice persoană care are informații relevante să contacteze imediat serviciile de urgență.

Nota Redacției: vom urmări îndeaproape  situația și vom oferi informații actualizate pe măsură ce vor fi disponibile.

 

 

Operațiune de căutare la Barajul Budeasa: Mobilizare pentru găsirea unui tânăr dispărut

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3