SMART KIDS 930X122

filarmonica pitesti

Ozana Barabancea a cântat în premieră la Filarmonica Pitești!

Ozana Barabancea a cântat în premieră la Filarmonica Pitești! Aceasta a susținut un concert de jazz. Concertul a avut loc 28 octombrie, de la ora 19.00, în sala „Simfonia”.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Artistei i-au fost alături band-ul Filarmonicii, dar și o sală plină.

M-am simțit foarte bine, aveți un public foarte cald, extrem de receptiv. Am comunicat extrem de frumos cu publicul și de abia aștept să revin.”, a transmis Ozana Barabancea.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

Despre Ozana Barabancea

Nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Ozana Barabancea este, pe lângă solistă de jazz, și profesoară de canto, șlefuind de-a lungul anilor nenumărate talente.

Artistă care abordează diverse genuri, a colaborat cu Marius Pop, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, Ovidiu Lipan Țăndărică, Marius Mihalache, Horia Brenciu ș.a. Laureată la Festivalul de Jazz „Napocensis”, a participat și la festivalurile de jazz din Iași, Craiova, Brașov, Constanța, Alba-Iulia și București.

A efectuat turnee în Italia, Grecia, Germania, Slovenia, Thailanda, Japonia. Pe lângă artistă, aceasta este și o personalitate TV,  fiind membră a juriilor de specialitate în diverse emisiuni de televiziune.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3