New Profesional Consult 930 x 122

centru medical

Ozonoterapia în Pitești: Alternativa eficientă în tratamentul bolilor grele

Ozonoterapia în Pitești. Alternativa eficientă în tratamentul bolilor grele

Citiți și: Pitești: Ozonoterapia – eficiență în tratamentul afecțiunilor grave

Piteștiul se afirmă ca un centru important în domeniul inovației medicale prin inaugurarea Centrului Alashi Majed Medical, situat pe Bulevardul Republicii.

Citiți și: Acuzații grave: Mi-au spus ca mama are ciroză! De fapt nu avea!

Acest centru aduce în prim-plan metode terapeutice avansate și inovatoare, cu un accent special pe ozonoterapie.

Este o metodă recunoscută pentru eficacitatea sa în tratarea unor afecțiuni complexe.

Inovații remarcabile în tratamente

 

Centrul este pionier în utilizarea Ozonoterapiei pentru combaterea efectelor piciorului diabetic, o complicație gravă a diabetului zaharat.

Aceasta oferind o alternativă eficientă la tratamentele convenționale.

Această terapie este folosită și pentru tratarea afecțiunilor dermatologice, inclusiv acneea vulgară, oferind soluții inovatoare care nu erau disponibile anterior în regiune.

Diversitatea utilizării Ozonoterapiei

Ozonoterapia aplicată la Centrul Alashi Majed Medical are o gamă largă de utilizări, de la tratamentul afecțiunilor ortopedice, cum ar fi artrozele și herniile de disc, la afecțiuni reumatologice și autoimune.

Este eficientă și în tratamentul ulcerelor cronice și varicoase, psoriazisului, herpesului, și al cicatricilor inestetice, arătându-și astfel versatilitatea.

Beneficii adiționale ale Ozonoterapiei

Ozonoterapia nu numai că tratează afecțiuni diverse, dar are beneficii și în recuperarea post-acută a accidentelor vasculare cerebrale și ameliorarea simptomelor în boli degenerative, precum Alzheimer și Parkinson. Proprietățile acestei terapii contribuie la accelerarea vindecării și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Acces și informații pentru programări

Centrul este accesibil datorită locației sale centrale în Pitești și poate fi contactat pentru programări la numărul de telefon 0730.907.150.

Echipa de specialiști este gata să răspundă la întrebările pacienților și să ofere acces la unele dintre cele mai noi și eficiente tratamente disponibile pe piața medicală.

Ozonoterapia în Pitești: Alternativa eficientă în tratamentul bolilor grele

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90