Donaris 930 x 122

1 decembrie

Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La această oră, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, are loc parada militară cu ocazia Zilei Naționale.

Cu un dispozitiv impresionant și o organizare impecabilă, parada este un simbol al forței și mândriei naționale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Iată imagini de la fața locului:

La eveniment sunt prezente numeroase oficialități ale județului Argeș.

Reprezentanții locali și regionali se alătură cetățenilor pentru a celebra Marea Unire și valorile naționale.

Ziua Națională a României este un prilej de a reflecta la istoria țării și de a sărbători unitatea și identitatea națională.

Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

Precizăm că astăzi, de la ora 9, a avut loc și o ceremonie militară și religioasă, la Cimitirul Eroilor din Pitești.

Ziua de 1 Decembrie rămâne un simbol al libertății și solidarității, iar sărbătorirea acesteia în Pitești demonstrează respectul profund față de trecut și speranța pentru un viitor prosper și unit. Să ne bucurăm împreună de această zi de sărbătoare națională!

La mulți ani, România!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetățean spune:

    E normal să dea startul la ora 9??? De ce nu au început de la 5, dimineață?? era mai bine….La 9 de-abia ne trezim după o săptămână de muncă

  • Anonim spune:

    Ma uita la prima poza si ma ia durerea de cap… Copii adusi cu forta sa defileze imbracati doar cu o camasa pe frigul asta. Nu stiu cand o sa scapam de comunistii astia…

  • Iamandi Mihaela spune:

    La 9…când pe net se spune ca la 10….am venit special din Olt sa vedem parada….ce sa mai vezi ca nu mai era nimic…

  • Mihai spune:

    Prefectul a anuntat oficial ora 09.00 de incepere a intregului ceremonial (coroane, discursuri etc) si ora 10.00 a paradei militare. Cand am ajuns cu copiii la 10.05 (concomitent cu numeroase alte familii cu copii), totul era „gatat” de mult si jandarmii strangeau gardurile metalice. Super seriozitate, domn prefect, ati reusit sa calcati stramb chiar si de Ziua Nationala! Pe langa procese initiate impotriva pitestenilor simpli la comanda prietenilor si fostilor colegi de scoala/liceu ori impotriva intereselor campulungenilor la comanda politica, va ocupati si cu dezinformari de prost gust!

  • Daniela spune:

    Cita incompetenta! Cita lipsa de responsabilitate! Ce dezamagire! Nu mai cheltuiti banii publici daca nu sunteti in stare sa fiti la inaltimea evenimentului.

  • DANIELA spune:

    „Dispozitiv impresionant și organizare impecabilă”? La care parada ați asistat? In București? A fost rușinos ce s-a întâmplat anul acesta in Pitesti .A fost anuntata parada la ora 10 si au inceput cu o jumatate de ora mai devreme! Au venit parinti,bunici, cu copilasi/nepotei la 9:45 sa vada parada si au plecat dezamagiti deoarece „dispozitivul impresionant” defilase deja!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90