930 x122 grota rece

parcare

Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Zona Trivale din Pitești continuă să fie teatrul nerespectării regulilor de parcare.

Acel aspect în ciuda eforturilor repetate ale Poliției Locale de a impune ordinea.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Șoferii, ignorând cu perseverență semnele de circulație care interzic parcarea neregulamentară, mai ales în fața Direcției Silvice.

Totodată și în proximitatea Palatului Copiilor, aceștia se expun la sancțiuni tot mai severe.

Nu este prima dată când autoritățile locale intervin pentru a curăța zona de vehiculele parcate ilegal, însă vechile obiceiuri par să fie greu de eradat.

CE SPUNE PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI

„Șoferii par să ignore semnele de circulație ‘cu succes’, însă noi suntem determinați să impunem respectarea legii”, a declarat Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Într-un efort de a combate această problemă, Poliția Locală a aplicat astăzi cinci sancțiuni pentru parcare neregulamentară.

Amenzile variază între 330 și 495 de lei, la care se adaugă și două puncte de penalizare la permis pentru fiecare abatere.

Valoarea punctului de amendă a fost recent mărită la 165 de lei, o măsură ce vizează descurajarea încălcărilor.

„Facem apel la toți conducătorii auto să își asume responsabilitatea și să respecte regulile de circulație.

Respectând semnele, nu doar că evitați amenzile, dar contribuiți și la fluidizarea traficului și la siguranța tuturor”, subliniază Aristănțoiu.

Pentru sesizări, cetățenii sunt încurajați să contacteze dispeceratul Poliției Locale la numărul 0348 911.

Inițiativa Poliției Locale Pitești face parte dintr-un efort mai larg de îmbunătățire a disciplinei în trafic și de creștere a gradului de siguranță publică.

Prin aceste acțiuni, se speră la o schimbare pozitivă în comportamentul șoferilor și la o mai bună conștientizare a importanței respectării regulilor de circulație, pentru binele întregii comunități.

Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Eugen spune:

    L-a amendat și pe cel cu Porsche sau numai pe amărășteni ?

  • Dan spune:

    Pe ăla cu Logan ca ăla cu Porsche cunoaște el pe cineva și de nu ai cum să-i dai amendă ca nu vrei sa deranjezi pe cineva. Așa se întâmplă într-o țară de lingăi și pupincuristi. Am ajuns o țară de oameni bolnavi și lipsiți de educație fără legi și fără respect

  • pitestean spune:

    Se pare ca se instituie un fel de clasa privilegiata,cu de la ei nesimtire, pentru soferii cu masini scumpe sau marci de top,ei sunt din ce in ce mai ignoranti la respectarea regulilor de circulatie si convietuire sociala.Nu afecteaza ca detin masini scumpe,ci faptul ca parte din ei,sunt prost crescuti,lipsiti de bun simt,niste cocalari lustruiti.

  • andrei spune:

    Parcări ilegale sunt peste tot în Pitești, iar domnii de la locală închid ochii la infracțiunile baștanilor. Legea este doar pentru amărâți.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3