New Profesional Consult 930 x 122

copii

PĂRINȚI DISPERAȚI. ALERTĂ LA O GRĂDINIȚĂ DE LÂNGĂ PITEȘTI

Părinți disperați. Alertă la o grădiniță de lângă Pitești. ”La Grădinița cu Program Prelungit ”Vintilă Brătianu” din Ștefănești este un virus, este rotavirus, mai exact. Noi, părinții, aflăm cu stupoare de la alți părinți, care au ajuns cu copiii la spital. Nici instituția și nici cadrele didactice nu ne-au anunțat.”, susține un părinte al cărui copil este înscris la grădinița din zona blocuri a orașului Ștefănești.

Citiți și: Familiile cu mai mulți copii ar putea beneficia de compensare la energie

Părintele mai susține și că numărul copiilor infestați cu rotavirus ar crește de la o zi la alta și că în acest weekend ar fi apărut încă un caz.

”Inițial am crezut că este din cauza mâncării pe care o primesc la grădiniță, însă părinților care au fost cu copiii la spital li s-a spus că e posibil să fie rotavirus.”, afirmă părintele într-un mesaj pe care l-am primit astăzi pe adresa redacției.

Citiți și: Întâlnire de „gradul zero” la grădiniță

”Vom merge la doamna director să vedem ce are de spus și vom face sesizări la instituții. Ne este teamă să ne mai ducem copiii la grădiniță! Să ia o măsură! Este inadmisibil să-ți duci copilul sănătos la grădiniță și să îl iei acasă bolnav!”, încheie părintele.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] sau pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3