930×122 CAPRA 5

bani

PARLAMENTARII, DEZMĂȚ PE BANI PUBLICI

Parlamentarii, dezmăț pe bani publici. În toiul furtunii provocate de Revoluţia Fiscală la salarii, parlamentarii se pregătesc să numere bani mai mulţi.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

144 de milioane de lei vor primi anul acesta pentru cabinetul de audienţe. Fiecare deputat şi senator va lua cu 5.000 de lei mai mult pe lună faţă de o sumă şi aşa consistentă: 20.000, cât încasau până acum. Argeșul are 13 parlamentari, dintre care patru deputați (trei de la PSD și unul de la PNL) și nouă deputați (unul de la USR, unul de la PNL, unul de la ALDE și restul de la PSD).

Unii deputați argeșeni, cum ar fi deputatul Mircea Drăghici de la PSD, a spus că va cumpăra… rechizite cu acești bani!

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

Alegătorii poate că ar trece cu vederea calculele, dacă respectivele cabinete chiar ar fi deschise. De multe ori, cabinetele aleșilor din Argeș sunt închise. Deși au angajați în teritoriu, aceștia nu stau la lucru, iar audiențele se țin doar în weekend, când parlamentarii ajung în teritoriu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90