EcoMoto 930×122

infarct

PASAGER MORT ÎN MAȘINĂ, LA O BENZINĂRIE DIN ARGEȘ

(UPDATE ORA 20) Bărbatul este din satul Argeșelu al comunei Mărăcineni și lucra ca manipulant la o societate comercială din zonă.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit vineri seara la o benzinărie din Mărăcineni pentru resuscitarea unui bărbat de 41 de ani. Omul era pasager într-un autoturism.

Pe raza localității, bărbatului i s-a făcut rău. Șoferul a oprit la benzinărie și a cerut ajutor, însă pentru bărbat a fost prea târziu.

Citiți și: Un celebru antrenor român a suferit un infarct!

„Este vorba de un stop cardio-respirator. A intervenit un echipaj TIM. Bărbatul a fost scos din mașină și i s-au făcut manevre de resuscitare, însă nu a răspuns acestora. A fost declarat decesul”, precizează pentru ePitești Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3