EcoMoto 930×122

condamnare

PATRON ARGEȘEAN, CONDAMNAT, SĂLTAT DE „MASCAȚI” ȘI DUS LA PUȘCĂRIE

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale (”mascații”) Argeș au pus ieri în executare un mandat emis de Tribunalul Argeș pe numele lui Dorel Barbu.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

Argeșeanul, în vârstă de 44 de ani, din comuna Recea, a fost găsit în comuna Albota, de unde a fost ridicat de ”mascați” și dus la penitenciarul din Mioveni, acolo unde își va ispăși o pedeapsă cu închisoarea hotărâtă de judecători. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru înșelăciune.

Împreună cu alți indivizi, în perioada 2013-2014, Dorel Barbu, prin intermediul unei firme de transport pe care o deținea, ar fi contractat curse de pe bursa de transport, dar ulterior marfa nu ar mai fi ajuns la destinație, la clienți.

Citiți și: Opt ani de închisoare pentru falsificarea kilometrajului! Ce spune legea

Patronul ar fi înșelat astfel societăți atât din țară (din județele Brașov și Timiș sau din municipiul București), cât și din străinătate (Olanda). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90