New Profesional Consult 930 x 122

    Patron din Argeș, afaceri nebănuite! Sancțiune record!

    Patron din Argeș, afaceri nebănuite! Sancțiune record!

    Un agent economic cu activitate din domeniul silvic, ce își desfășura activitatea în comuna Pietroșani, s-a ales cu o sancțiune usturătoare.

    Acestuia i se aduc următoarele acuzații:

    ,,În urma comparării dintre stocul scriptic din aplicația SUMAL 2.0 și stocul identificat în gestiunea agentului economic, a rezultat că societatea nu deține cantitățile de:

    – 9,29 m.c. de lemn  de foc -plop,

    – 3,18 m.c. de lemn rotund rășinos

    Patron din Argeș, afaceri nebănuite! Sancțiune record!

    – 0,90 m.c. de lemn de foc rășinos.”, transmite Poliția Argeș.

    La fața locului au efectuat verificări polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, alături de specialiștii Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș.

    Ca urmare a celor constatate, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010.

    De asemenea, a fost luată măsura complementară a confiscării valorice a cantității de 13,37 m.c. de material lemnos, în valoare de 2636,22 lei.

    Foto: Descriptiv

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90