930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Patron furat de client în propriul magazin. I-a luat telefonul de pe tejghea

Patronul unui magazin din Ștefănești a fost furat de un client în propriu magazin. Un bărbat de 40 de ani i-a luat telefonul direct de pe tejghea și s-a făcut nevăzut.

Citiți și: Video: Polițiștii argeșeni, pe urmele hoților de cai

Ulterior a mers cu mobilul la un amanet din Pitești. După ce a fost identificat, polițiștii au descoperit că în ziua furtului din magazin, bărbatul a sustras și o tricicletă de pe scara unui bloc, tot din Ștefănești.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Puștiul de 18 ani care a bătut și tâlhărit un om al străzii a fost arestat

„În ziua de 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din aceeași localitate, că în data de 27 mai a.c., un bărbat i-ar fi sustras telefonul mobil de pe tejghea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul penal.

În urma cercetărilor, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit și că acesta ar fi sustras, tot în ziua de 27 mai a.c., o tricicletă de pe scara unui bloc din Ștefănești.

În urma investigațiilor efectuate, telefonul a fost recuperat de la o casă de amanet din Pitești și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: m.tvrmoldova.md

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3