Donaris 930 x 122

amenda

Patronul unui bar, amendat după ce a fost prins cu clienți în local

Patronul unui bar din Rucăr a fost amendat de către polițiști după ce au descoperit că acesta își ținea localul deschis și primea și clienți.

Citiți și: Tupeu fără limită! Făcea drifturi în Pitești

Reamintim că, în continuare, activitatea barurilor, cluburilor și discotecilor este interzisă, la fel și organizarea de evenimente private. Autoritățile au decis ca aceste restricții să rămână valabile pentru a evita o nouă creștere a numărului de îmbolnăviri.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au constatat, cu ocazia verificărilor pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19, că un bar din comuna Rucăr era deschis publicului, iar în interior se aflau mai multe persoane.

Citiți și: Mai multe licee din Pitești, ”călcate” de polițiști

Ca urmare a celor constatate, administratorul a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020, totodată fiind dispusă măsura complementară a suspendării activității pe o perioadă de 30 de zile.”, transmite IPJ Argeș.

În ultimele 24 de ore, au fost organizate 29 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 3 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Au fost verificate, în total, 2.881 de persoane. Totodată, 110 autovehicule au fost controlate, iar 88 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.000 de lei, astfel:

– 42 de sancțiuni, în valoare de 6.000 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

– o sancțiune, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a organizării unui eveniment privat (botez);

– o sancțiune, pentru un operator economic, ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90