Donaris 930 x 122

politie

Patronul unui bar din Câmpulung sfidează restricțiile autorităților

În ziua de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au acționat, pe raza de competență, pentru respectarea măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Astfel, în urma verificărilor aceștia au depistat un bar, care își desfășura activitatea, deși acest lucru este interzis. Ca urmare a celor constatate, societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

În ultimele 24 de ore, aproape 2.000 de persoane au fost controlate în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în județul Argeș, fiind constatate peste 250 de încălcări ale legislației în vigoare.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 23 de acţiuni punctuale, dintre care 20 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

Aproape 2.000 de persoane, precum și 150 de mijloace de transport persoane au fost verificate în cadrul activităților.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 131 de societăți comerciale.

SANCȚIUNILE APLICATE

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 253 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 21.600 de lei, după cum urmează:

– 230 de sancțiuni, în valoare de 16.600 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

– 22 de sancțiuni, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;

– o sancțiune, în valoare de 2.000 de lei, pentru un operator economic care a desfășurat activități în spațiul pentru care au fost instituite restricții;

– o sancțiune, pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare.

În ziua de 21 octombrie a.c., polițiștii Poliției Orașului Ștefănești, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor față de care au fost dispuse măsuri de izolare/carantină, au constatat că o femeie de 20 de ani, din Ștefănești, nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.

Ca urmare a celor constatate, aceasta a fost sancționată contravențional, cu avertisment, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Foto principal descriptiv: G4Media

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90