930×122 CAPRA 5

pedofilie

Pedofilie în Pitești! A pipăit o fetiță în plină stradă!

Pedofilie în Pitești! A pipăit o fetiță în plină stradă!

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Update, 26 iulie, ora 11.42

Bărbatul care a pipăit ieri o fetiță pe o stradă din Pitești a fost prins de polițiști în această dimineață.

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

Acesta a fost încarcerat.

,,Bărbatul de 44 de ani, reținut în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.”, transmite IPJ.

Pedofilie în Pitești! A pipăit o fetiță în plină stradă!

Știre inițială, 25 iulie, ora 18.00: Dereglat mintal în Pitești! A pipăit o fetiță pe stradă

În seara zilei de 24 iulie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost pipăită de către un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasa pe stradă.

În scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat pe bărbatul în cauză, de 44 de ani, din Pitești, care a fost condus la sediul poliției pentru verificări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, conform art. 219 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: descripitiv/arhivă/ePitești.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90