ion georgescu

„Pentru cei de la guvernare, orașul Mioveni parcă nici nu există!”

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, își exprimă din nou nemulțumirea cu privire la faptul că solicitările sale repetate către guvernanții actuali de a reabilita bulevardul Dacia au rămas fără răspuns până acum.

Citiți și: O nouă trecere de pietoni pe Bulevardul Dacia

„Pentru cei de la guvernare, orașul Mioveni parcă nici nu există! Dacă verificăm documente oficiale privind proiectele propuse de către actualii guvernanți, vom vedea că Mioveniul nu există! În primul rând, bulevardul Dacia, care este parte componentă a unui drum național, este neasfaltat de 15 ani.

Din acest motiv, disconfortul participanților la trafic este mare, iar vibrațiile care se transmit către unele blocuri și locuințe afectează structura de rezistență. Dacă guvernanții nu pot sau nu știu, nu vor sau sunt rău intenționați privind reabilitarea acestui drum, le cer public să ni-l transmită nouă în administrare pentru a-l putea reabilita, chiar dacă ar fi nevoie să facem un împrumut!

Citiți și: La Mioveni a început Săptămâna Europeană a Mobilității

Credeți că dacă la mai bine de un an de când sunt la guvernare nu au fost în stare să repare 5 km din bulevardul Dacia, vor reuși cei care ne conduc acum să facă toate drumurile și autostrăzile pe care le-au promis? Prin modul în care acționează, cei de la putere nu fac rău primarului Ion Georgescu, ci fac rău comunității din Mioveni, fac rău celor peste 30.000 de locuitori din Mioveni și platformelor industriale din acest oraș!”, declară primarul Ion Georgescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • abb spune:

    cretinul asta spunea despre angajatii dacia ca daca nu le convin salariile sa isi dea demisia ca ii inlocuieste cu roboti, acum vine si plange de mila neamului romanesc, cata falsitate , tipic PSD istilor.


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441