Donaris 930 x 122

ion georgescu

„Pentru cei de la guvernare, orașul Mioveni parcă nici nu există!”

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, își exprimă din nou nemulțumirea cu privire la faptul că solicitările sale repetate către guvernanții actuali de a reabilita bulevardul Dacia au rămas fără răspuns până acum.

Citiți și: Ziua Națională, marcată la Mioveni!

„Pentru cei de la guvernare, orașul Mioveni parcă nici nu există! Dacă verificăm documente oficiale privind proiectele propuse de către actualii guvernanți, vom vedea că Mioveniul nu există! În primul rând, bulevardul Dacia, care este parte componentă a unui drum național, este neasfaltat de 15 ani.

Din acest motiv, disconfortul participanților la trafic este mare, iar vibrațiile care se transmit către unele blocuri și locuințe afectează structura de rezistență. Dacă guvernanții nu pot sau nu știu, nu vor sau sunt rău intenționați privind reabilitarea acestui drum, le cer public să ni-l transmită nouă în administrare pentru a-l putea reabilita, chiar dacă ar fi nevoie să facem un împrumut!

Citiți și: Argeș. Accident, acum, cu două mașini implicate!

Credeți că dacă la mai bine de un an de când sunt la guvernare nu au fost în stare să repare 5 km din bulevardul Dacia, vor reuși cei care ne conduc acum să facă toate drumurile și autostrăzile pe care le-au promis? Prin modul în care acționează, cei de la putere nu fac rău primarului Ion Georgescu, ci fac rău comunității din Mioveni, fac rău celor peste 30.000 de locuitori din Mioveni și platformelor industriale din acest oraș!”, declară primarul Ion Georgescu.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • abb spune:

    cretinul asta spunea despre angajatii dacia ca daca nu le convin salariile sa isi dea demisia ca ii inlocuieste cu roboti, acum vine si plange de mila neamului romanesc, cata falsitate , tipic PSD istilor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90