EcoMoto 930×122

perchezitii

Percheziții de amploare în Argeș! Mascații au dat năvală!

La primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat 14 percheziții domiciliare, la sediul unei societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în înșelăciuni privind asigurările.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproximativ 80.000 de euro.

IPJ Argeș transmite: 

„La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Pitești, Topoloveni, Poiana Lacului și Izvoru, la sediul unei societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de constituirea de grup infracțional organizat și înșelăciuni privind asigurările.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

 

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2016-august 2019, trei persoane au constituit un grup infracțional organizat, la care au aderat alte trei persoane, cu scopul de a obține, în mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani de la societățile de asigurare – reasigurare, prin solicitarea și primirea plăților necesare efectuării reparaților unor autovehicule distruse, în mod intenționat, în cadrul unor accidente de circulație regizate, prezentate ca fiind accidente de circulație reale.

Autoturismele avariate ar fi fost reparate la aceeași societate service auto, prejudiciul creat în dauna societăților de asigurare și reasigurare fiind de aproximativ 80.000 de euro.

6 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.”

Sursă foto: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3