EcoMoto 930×122

arme

Percheziții domiciliare în Argeș. Ce au găsit autoritățile

Percheziții domiciliare în Argeș. Ce au găsit autoritățile

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Ieri și astăzi, autoritățile au efectuat percheziții domiciliare la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma descinderilor, polițiștii argeșeni au confiscat și ridicat o armă neletală, supusă autorizării.

Citiți și: Descinderi în Argeș. Patroni chinezi, afaceri necurate în județ

De asemenea, autoritățile au aplicat și patru sancțiuni contravenționale.

,,În zilele de 31 octombrie și 01 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, au efectuat patru percheziții domiciliare, în localitățile Tigveni și Slobozia, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor, a fost identificată și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă neletală, supusă autorizării.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au aplicat patru sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, pentru nemicrociparea și nesterilizarea câinilor identificați la locațiile respective.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoria Costești și Curtea de Argeș, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite Poliția Argeș.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: IPJ Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3