New Profesional Consult 930 x 122

percheziții argeș

Percheziții în Argeș! Bărbat luat pe sus de mascați și dus la audieri!

Percheziții în Argeș! Mascații au ridicat peste 400 de kg de articole pirotehnice.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 08 decembrie a.c., în baza unui mandat emis de Judecătoria Pitești, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub supravegherea unui procuror, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și Serviciului Criminalistic, au desfășurat o percheziție domiciliară, la domiciliul unui bărbat de 33 de ani, din Poiana Lacului, bănuit de săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform Legii 126/1995.

Citiți și: Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

În urma percheziției, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 400 de kg de articole pirotehnice, din categoriile F2, F3, P1 și T1, în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Verificările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3