SPALATORIE MURAY  930×122

perchezitii

Percheziții în Argeș! Polițiștii au găsit droguri ascunse în toaletă

Șase percheziții au avut loc în această dimineață, în Piteşti, Câmpulung și Mioveni la locuințele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri.

Citiți și: Percheziții în Argeș. Angajatul unei primării a fost arestat

În urma acestor percheziții, polițiștii au descoperit droguri de mare risc, ascunse inclusiv în vasul de toaletă.

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în județul Argeș, la locuințele unor persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Citiți și: Vaccinul la chiuvetă ”lovește” din nou! Reținuți după ce au dat adeverințe false

În dimineaţa de 12 aprilie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au desfășurat șase percheziţii domiciliare în localităţile Piteşti, Câmpulung și Mioveni, la locuinţele a șapte persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

 

Acțiunile au fost executate în cadrul a două dosare penale, ce vizează destructurarea a două grupări specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, formate din patru, respectiv trei membri.

Din cercetări a reieșit că, din ianuarie 2022 și până în prezent, membrii celor două grupări ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) în orașul Mioveni, respectiv droguri de mare risc (cocaină și mefedronă), în municipiile Pitești și Câmpulung.

În urma percheziţiilor din cadrul ambelor dosare, au fost ridicate aproximativ 80 de grame de substantă pulverulentă, albă, susceptibilă a fi droguri de mare risc, 15 grame de cannabis, 4 grindere, un cântar electronic de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, precum și mai multe telefoane mobile.

7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activități au participat și jandarmii argeșeni.”

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90