Donaris 930 x 122

bratianu

PERICOL! CADE TENCUIALA DE PE POLICLINICĂ!

Ieri după-amiază s-ar fi putut produce un accident grav dacă, aşa cum obişnuiesc, trecătorii din zona Policlinicii de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Piteşti s-ar fi oprit să se odihnească pe bănci. O bucată mare de tencuială s-a desprins de pe faţada Policlinicii, aterizând exact lângă o bancă, razant cu aceasta. Oricine s-ar fi aflat acolo risca să fie serios rănit.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Proprietarii clădirii trebuie să ia urgent măsuri de remediere a situaţiei şi nu doar să încercuiască zona în care a căzut bucata de zidărie pe trotuar, aşa cum au procedat. Astfel de desprinderi ale tencuielii pot să mai apară şi în alte zone ale clădirii, astfel încât se impun urgent lucrări de reabilitare.

Evenimente similare s-au petrecut deseori în ultima vreme în zona din apropiere, la blocurile de lângă treptele de la cofetăria „Magnolia”. Conform legii, cei care sunt obligaţi să asigure integritatea clădirilor şi siguranţa cetăţenilor aflaţi aproape de acestea sunt proprietarii.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90