EcoMoto 930×122

șofer

Pericol de moarte în Pitești. Tâlhar la 20 de ani l-a amenințat cu cuțitul

Pericol de moarte în Pitești. Tâlhar la 20 de ani l-a amenințat cu cuțitul

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Sperietură soră cu moartea pentru un bărbat care se afla într-un autoturism pe o stradă din Pitești!

Acesta a fost amenințat cu cuțitul de un tânăr piteștean de 20 de ani și i s-au furat o sumă de bani și un telefon mobil.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

,,În ziua de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, și au reținut un tânăr de 20 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 25 iulie a.c., tânărul ar fi amenințat cu cuțitul un bărbat care se afla într-un autoturism, staționat pe o stradă din Pitești, după care s-ar fi urcat în autovehicul, i-ar fi sustras, inițial, suma de 50 de lei și l-ar fi determinat, prin amenințări, să se deplaseze cu autoturismul în diverse locații.

Pericol de moarte în Pitești. Tâlhar la 20 de ani l-a amenințat cu cuțitul

În localitatea Mărăcineni, cel în cauză i-ar fi cerut persoanei vătămate să oprească autoturismul și, prin acte de violență și amenințări, ar fi deposedat-o de suma de 650 de euro și un telefon mobil, după care ar fi fugit.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști criminaliști, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Mărăcineni.

Ulterior, în baza unui mandate de aducere, tânărul, de 20 de ani, a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3