EcoMoto 930×122

fortuna

PERICOL LA COMPLEXUL FORTUNA DIN PITEŞTI

Ca urmare a carnagiului din clubul bucureștean Colectiv, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a controlat și complexul comercial Fortuna, din centrul Piteștiului. Au fost verificate, la etaj, aproape 160 de spații, spații în care se vând mai ales confecții și încălțăminte.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Neregulile constatate sunt îngrijorătoare:

– nerespectarea dimensionării căilor de evacuare

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

– amplasarea unor magazine pe scările de evacuare

– lipsa cooperării pentru realizarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor pe compartimente de incendiu şi a evacuării în eventualitatea incendiilor (lipsa planului de intervenție şi a planului de evacuare).

ISU, însă, nu a închis și nu va închide Fortuna. S-a rezumat să dea două amenzi, în cuantum total de 12.500 de lei, şi două avertismente. În plus, având în vedere riscul la incendiu, ISU a decis să acorde asistență tehnică tuturor proprietarilor şi chiriaşilor din Fortuna pentru intrarea în legalitate într-un timp cât mai scurt.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90