Kaia 930 x 120

contrasens

Pericol public în Pitești! Beat la volan, pe contrasens

Pericol public în Pitești!

Citiți și: Piteștiul este BLOCAT! Ce a provocat HAOS în trafic!

Un tânăr de 26 de ani a fost depistat băut la volan după ce a atras atenția polițiștilor, deoarece circula pe contrasens pe un cunoscut bulevard din Pitești.

Întâmplarea a avut loc marți seara, 13 februarie, pe bld. 1 Decembrie 1918 din municipiu. Șoferul a circulat după propriile reguli circa 200 de metri până a fost luat în vizor de agenți.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

IPJ Argeș transmite:

„În seara zilei de 13 februarie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 26 de ani, din județul Dâmbovița, care a circulat pe contrasens, pe o distanță de aproximativ 200 de metri, pe bld. 1 Decembrie 1918 din Municipiul Pitești.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a abaterilor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.475 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru un total de 150 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv: StirileProtv

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90