New Profesional Consult 930 x 122

contrasens

Pericol public în Pitești! Beat la volan, pe contrasens

Pericol public în Pitești!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Un tânăr de 26 de ani a fost depistat băut la volan după ce a atras atenția polițiștilor, deoarece circula pe contrasens pe un cunoscut bulevard din Pitești.

Întâmplarea a avut loc marți seara, 13 februarie, pe bld. 1 Decembrie 1918 din municipiu. Șoferul a circulat după propriile reguli circa 200 de metri până a fost luat în vizor de agenți.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

IPJ Argeș transmite:

„În seara zilei de 13 februarie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 26 de ani, din județul Dâmbovița, care a circulat pe contrasens, pe o distanță de aproximativ 200 de metri, pe bld. 1 Decembrie 1918 din Municipiul Pitești.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a abaterilor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.475 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru un total de 150 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv: StirileProtv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3