EcoMoto 930×122

MERCUR

Pericol uriaș! Mercur descoperit într-o uscătorie dintr-un bloc din Argeș

În seara zilei de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un locatar al unui bloc din același municipiu ar fi descoperit, în timp ce făcea ordine într-un spațiu comun al blocului, cu destinația de uscătorie, după ce a mutat un sac, că din acesta se scurge o substanță potențial periculoasă.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au asigurat locația în cauză.

La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai I.S.U. Argeș, precum și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, pentru ridicarea în condiții de siguranță a substanței susceptibile a fi o substanță cu potențial toxic.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

În cauză polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90