930×122 CAPRA 5

acte de exhibiționism

Pervers pe străzile din Pitești. Incredibil ce a făcut în fața unor copile

Un bărbat de 41 de ani, din Băbana, a fost reținut de polițiști, joi, după ce în ziua precedentă ar fi fost văzut pe o stradă din municipiul Pitești, în timp ce ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unor minore, anunță IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

Individul nu este la prima abatere de acest fel.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Băbana.

Citiți și: Pitești. Impact acum la Podul Viilor

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10:00, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unei tinere, care se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești, iar la data de 26 aprilie a.c., cel în cauză ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unor minore, tot în municipiul Pitești.

La data de 27 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90