930×122 CAPRA 5

bulgari

mioveni

DE MÂINE ÎN MIOVENI SE VA VORBI BULGĂREȘTE

De mâine şi până pe 2 mai oraşul Mioveni va fi gazda unui schimb de experienţă educaţional între România şi Bulgaria, în cadrul proiectului comun „Europa cetăţenilor-mijloc de cunoaştere şi de dezvoltare”.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

În Mioveni vor ajunge peste 50 de bulgari din localitatea Petrich-Bugharia. Este vorba de elevi, cadre didactice şi reprezentanţi ai administraţiei din oraşul menţionat. Împreună cu profesorii români, cei peste 50 de oaspeţi străini vor participa la activităţile cuprinse în proiect. Prin activităţile proiectului participanţii învaţă ce înseamnă a călători, a locui şi a munci în Europa, care sunt drepturile fundamentale, cum se pot bucura cetăţenii de drepturile lor şi ce este cetăţenia europeană.

Proiectul „Europa cetăţenilor-mijloc de cunoaştere şi dezvoltare” are ca scop promovarea valorilor, a drepturilor şi oportunităţilor oferite de integrarea celor două ţări în Uniunea Europeană.

Citiți și: Când intră copiii din nou în vacanță? Excepție pentru acești elevi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90