930×122 CAPRA 5

mioveni

Peste 900 de doze de vaccin anti-COVID, administrate în două zile, la Mioveni

Campanie de vaccinare. Primăria Mioveni anunţă că peste 900 de persoane s-au vaccinat în cadrul campaniei ce s-a desfășurat sâmbătă, 29 mai și duminică, 30 mai, în intervalul orar 08.00 – 20.00, la centrul organizat în Sala de Sport a Școlii „Liviu Rebreanu”.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Vaccinarea s-a făcut fără programare, doar pe bază de buletin, iar serurile administrate pentru imunizare au fost două: cel produs de compania Pfizer, pentru care este nevoie de doză de rapel peste 21 de zile, şi cel produs de compania Johnson & Johnson, care se face în doză unică.

 

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

 

Rapelul pentru vaccinul Pfizer va fi asigurat după 21 de zile, tot în Sala de Sport a Școlii „Liviu Rebreanu” din Mioveni. Reamintim că aproximativ 200 de medici, asistenţi medicali și personal administrativ au participat voluntar la această campanie.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeşte tuturor celor implicaţi în organizarea și buna desfășurare a acestui eveniment.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3