NOR CURIER 930X122

alegeri

APROAPE 600.000 DE BULETINE DE VOT PENTRU PREZIDENȚIALE

Suntem în ultima săptămână dinaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, programat pentru 2 noiembrie. Potrivit datelor furnizate astăzi de Prefectură, în Argeș vor fi deschise 518 secţii de votare, dintre care 88 în municipiul Piteşti. De asemenea, există 541.236 de cetăţeni cu drept de vot, iar de la Monitorul Oficial au ajuns în judeţ 596.033 de buletine de vot (conform legii, acestea trebuie să fie cu 10% mai multe decât numărul alegătorilor înscrişi pe liste).

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Joi şi vineri la Prefectură vor fi distribuite către primării buletinele de vot aferente fiecărei localităţi în parte. Pentru joi sunt programate să primească buletinele 47 de primării, iar pentru vineri restul de 55.

Pentru a permite derularea acţiunii în bune condiţii., parcarea de la Prefectură şi de la Consiliul Judeţean va fi blocată în cele două zile, între orele 8 şi 15.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3