930 x122 grota rece

jurământ

ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI „BOBOCII” MILITARI AU JURAT AZI CREDINȚĂ PATRIEI

130 de elevi din anul I de la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri ai Forţelor Terestre „Basarab I” din Piteşti au trăit astăzi un moment unic în viaţa unui militar.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În cadrul unei ceremonii organizată în această dimineață în Piața Primăriei tinerii au depus jurământul de credinţă faţă de patrie. La eveniment, pe o vreme mohorâtă, ploioasă și rece, au asistat părinţi și rude ale elevilor, colegi ai acestora din anii mai mari de studiu, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, dar și simpli trecători. A fost oficiată şi o slujbă religioasă, după care a urmat o defilare.

Vă reamintim că mâine, de Ziua Armatei, de la ora 10, la Monumentul Tanchiştilor Români de pe strada Nicolae Dobrin (de lângă stadionul cu acelaşi nume) va avea loc şi o ceremonie militară şi religioasă,cu depuneri de coroane, buchete şi jerbe de flori.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90