EcoMoto 930×122

accident campulung

Pieton lovit mortal de mașină, pe un trotuar din Câmpulung!

Pieton lovit mortal de mașină, pe un trotuar din Câmpulung!

Citiți și: Accident cu două mașini! Pompierii și SMURD-ul la fața locului!

O femeie a fost lovită de un autoturism în timp ce mergea pe trotuar. Accidentul s-a petrecut pe strada Colonel Stănescu din Câmpulung, în intersecția de la Biserica din Schei.

Citiți și: MAŞINA DE GUNOI A RUPT STÂLPUL ELECTRIC

 

Din primele informații, se pare că șoferul a încercat să ocolească un biciclist și a ajuns cu mașina direct pe trotuar. La fața locului s-au deplasat  două echipaje ale poliției rutiere din Câmpulung și o ambulanță. Victima a fost preluată și transportată la spital cu multiple fracturi. Acum, polițiștii demarează cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului.

UPDATE: În urma informațiilor primite, se pare că femeia a decedat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90