930 x122 grota rece

accident

PITEȘTEAN ACCIDENTAT MORTAL PE „ZEBRĂ”. ȘOFERUL ERA BĂUT

Un grav accident rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 19, pe strada Calea Craiovei, în zona Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din municipiul Pitești. Un bărbat de 72 de ani, piteștean, în timp ce traversa regulamentar strada pe marcajul pietonal, a fost lovit în plin de un autoturism.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

La volanul mașinii se afla un bărbat de 47 de ani, tot din Pitești. Șoferul conducea dinspre comuna Bradu către centrul Piteștiului.

Victima a fost preluată, inconștientă, de echipajul medical sosit la fața locului și transportată la Spitalul Județean de Urgență. Bărbatul a murit, însă, la scurt timp după aceea, la spital, ne informează Poliția Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Polițiștii rutieri piteșteni au stabilit că șoferul era băut. Avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, precizează sursa citată.

Amintim că tot astăzi un alt accident grav pe trecerea de pietoni a avut loc pe raza localității Albota. Un copil de 14 ani a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa regulamentar drumul (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90