930 x122 grota rece

talharie

Piteștean reținut după ce și-a bătut fosta soție în stradă și i-a furat telefonul

Un bărbat de 42 de ani din Pitești a fost reținut într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tâlhărie.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Conform IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 28 octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuința soacrei sale, iar ulterior, în decursul aceleiași zile, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești ar fi deposedat-o de telefonul mobil, pe soția sa, de care este despărțit în fapt, folosind acte de violență.

După administrarea probatoriului, în ziua de 28 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90